About

.

Search

Curs consilier vocational

ASOCIATIA NATIONALA A TINERELOR FEMEI CRESTINE DIN ROMANIA  (ANTFCR) ORGANIZEAZA CURS CONSILIER VOCATIONAL cor 242315.

Consiliere pentru tineri, someri, persoane in cautarea uui loc de munca

CONSILIERUL VOCATIONAL isi desfasoara activitatea individual, ca persoana fizica autorizata sau in cadrul institutiilor publice sau private, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Agentiilor de Ocupare a Fortei de Munca, etc si a organizatiilor neguvernamentale care au obiect de activitate integrarea socio-profesionala.

CONSILIERUL VOCAŢIONAL este specialistul care oferă servicii sociale de evaluare vocaţională, Orientare profesională şi susţinere motivaţională în vederea dezvoltării autonomiei personale. Consilierea vocaţională reprezintă un proces de lungă durată, continuu, pe parcursul căruia evaluarea vocaţională, orientarea profesională, identificarea unui loc de muncă, angajarea, susţinerea post angajare constituie etape cadru în dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, de autonomie şi dezvoltare socio-profesională, în sensul împlinirii vocaţiei personale.”

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS:
•         Persoanelor cu studii superioare, licentiate in stiinte socio-umane, asistenta sociala, stiintele educatiei, psihologie, psihopedagogie sau drept si/sau persoane cu studii la nivel de masterat in stiintele socio-umane care doresc sa se specializeze in consiliere vocationala;
•         Persoanelor care lucreaza cu copii, adolescenti, adulti si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul consilierii vocationale si sa obtina o atestare profesionala in acest domeniu;
•         Persoanelor care doresc sa desfasoare o activitate independenta ca persoana fizica autorizata sau ca angajat in cadrul unor organizatii, institutii;
•         Persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor ONG-uri;
•         Persoanelor care activeaza in domeniul resurselor umane, agentiilor de recrutare si plasare de personal;
•         Cadrelor didactice care doresc ca in cadrul orelor de dirigentie sa isi folosească abilitatile de consiliere vocationala in relatiile cu elevii, studentii.
•         Persoane cu dizabilitati.

Persoanele cu dizabilitati pot primi precum si acorda consiliere vocationala

CERINTE INSCRIERE CU REZERVAREA LOCULUI :
• copie carte identitate;
• copie diploma de licenta;
• copie certificat de nastere;
• copie certificat casatorie/hotarare divort (daca este cazul schimbarii numelui)
• achitarea unui avans a taxei de participare de 200 lei nereturnabil in cazul in care va anulati participarea si care reprezinta rezervarea ferma a locului.

Plata se poate face online, prin banca sau la sediul ANTFCR cu programare telefonica. Achitarea avansului se face numai dupa trimiterea pe e-mail a diplomei de licenta scanate si primirea confirmarii din partea noastra.

La finalul cursului, se elibereaza Certificat de absolvire  pentru ocupatia de Consilier vocational, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in maxim 6 saptamani de la finalizarea cursului.

Ce include taxa de participare: Suportul de curs; Cafea, apa; Fisele de lucru, Examinarea ANC

Inscriere cu rezervarea locului  se va face prin e-mail: antfcr@yahoo.ro,

Informatii suplimentare:  e-mail sau  tel 0724541110 - dupa ora 17.00.

Locatia cursului: Strada Fabrica de Chibrituri nr 34 ap 2 interfon 2, Sector 5 Bucuresti


 

Translate