About

.

Search

Workshop: Stima de sine

ANTFCR va invita vineri, 4 iunie 2014, ora 17.30, la workshop-ul ”Stima de sine’’

Stima de sine joacă un rol critic în dezvoltarea personală – pentru că influenţează practic toate ariile vieţii şi psihologiei tale: relaţiile pe care le ai cu ceilalţi, aspiraţiile şi nivelul de succes pe care-l atingi în carieră, fericirea şi echilibrul în viaţă… şi asta pentru că toate experienţele tale trecute, prezente şi viitoare încep şi se termină cu… tine. Tu eşti persoana care le trăieşte, în mod subiectiv.

Crezi ca odata ce ai ajuns la varsta adulta iti poti creste stima de sine? Noi credem cu convingere ca da. Daca iti doresti ca acest fapt sa devina posibil dar nu stii ce sa faci, te invitam miercuri 4 iunie 2014, ora 17 la workshopul Focus pe stima de sine.

Tematica centrala a workshopului - Stima de sine, temelia unei vieti implinite

In cadrul workshopului ne propunem:
-  Identificarea credintelor limitative care mentin stima de sine la un nivel scazut
-  Ce modele am preluat si de la cine
-  Constientizarea mecanismelor de aparare la care apelezi atunci cand ai o stima de sine scazuta 
-  Strategii de cresterea a stimei de sine

Participand, vei avea ocazia sa intelegi si sa faci pasi concreti in a invata sa te valorizezi in ochii tai si ai celorlalti!

Detalii participare:

Data desfasurarii: 4 iunie 2014
Locatia: Sediul ANTFCR

Workshopul se desfasoara in cadrul proiectului „Stop violentei impotriva femeilor si fetelor”, program ce are ca scop protejarea femeilor si fetelor impotiva violentei prin promovarea unor campanii de informare, de advocay, programe si servicii sociale de consiliere psihologica.

Va asteptam cu drag!
 

Translate