About

.

Search

SEMINARUL “EDUCAREA, FORMAREA DE LIDERI, DEZVOLTAREA ŞI ORGANIZAREA ANTFCR”

Perioada implementării: 1998-1999

La începutul activităţii sale, ANTFCR a propus organizarea de programe şi activităţi care să ajute la cunoaşterea şi dezvoltarea asociaţiei. In acest scop şi-a creat un proiect program în care este cuprins şi seminarul: “Educarea, formarea de lideri, dezvoltarea şi organizarea ANTFCR”

Realizarea seminarului a fost posibilă prin sprijinul financiar oferit de World YWCA şi YWCA Olanda şi totodată prin participarea ca traineri a doamnei Lois Pot din partea YWCA Olanda şi a domnişoarei Judith Vinck - intern la World YWCA.

“Educarea, formarea de lideri, dezvoltarea şi organizarea  ANTFCR” a constat într-un seminar de 6 zile, în perioada 1-6 iulie, în Neptun, pe malul Mării Negre.

Scopul acestui seminar a fost educarea participantelor în spiritul unui lider, munca în cadrul unei asociaţii non guvernamentale, dezvoltarea asociaţiei prin realizarea de programe şi atragerea de noi membre.

Seminarul s-a adresat membrelor şi viitoarelor membre ale ANTFCR. Numărul participantelor a fost de 20, din care 16 au fost membre active şi 4 viitoare membre, actuale membre susţinătoare.

Programul a creat oportunitatea generării de noi iniţiative în mişcarea de promovare a femeii printr-o participare entuziastă a fiecărei femei şi printr-o implicare sinceră în activitatea de viitor a asociaţiei.

- Seminarul : “Educarea, formarea de lideri, dezvoltarea şi organizarea  ANTFCR” a dat posibilitatea să analizeze şi să implementeze Planuri strategice pentru ANTFCR.
- Discuţiile în grupuri mici au ajutat participantele să înţeleagă mai bine munca în echipă.
- O continuare îmbunătăţită a acestui seminar trebuie să ţină seama de o organizare mai bună, cu o mai bogată prezentare cu materiale, pentru o mai bună participare a membrelor, împărtăşind experienţa căpătată.
 

Translate